• Precio rebajado

Reflexions sobre la Importància de la Gestiò en Els Despatxos D'Advocats

Autor Jose Luis Pérez Benítez; Miguel Angel Pérez De La Manga; Josep Guiu; Eva Bruch; Vv.Aa.
Editorial Thomson Aranzadi
Fecha de Publicación 22-12-2012
Nº de Páginas 150
25,00 €
23,75 € 5% de descuento
Impuestos incluidos
Cantidad

  • Paga con PayPal, Tarjeta, Transferencia Bancaria o Contra reembolso (2€ tasa contra reembolso) Paga con PayPal, Tarjeta, Transferencia Bancaria o Contra reembolso (2€ tasa contra reembolso)
  • Gastos de envío gratuitos para compras superiores a 50€ (promoción válida solo en la península) Gastos de envío gratuitos para compras superiores a 50€ (promoción válida solo en la península)
  • Recibe tu pedido en 24-48 horas (dependiendo de la disponibilidad). Llama al 952 21 97 21 para más información. Recibe tu pedido en 24-48 horas (dependiendo de la disponibilidad). Llama al 952 21 97 21 para más información.
Aquest llibre té com a objectiu donar una sèrie de pautes que ajudin els advocats a gestionar el seu despatx professional. en un llibre no es pot donar una solució definitiva, ja que cada despatx és una realitat diferent i cap pla estratègic ni cap decisió concreta pot servir igual per a tothom. però sí que aquest llibre pot ser una eina útil i, sobretot, una eina de reflexió i de conscienciació, ja que la gestió eficient d"un despatx és vital per a la supervivència o el creixement del mateix.
com a peculiaritat d"aquest llibre, trobareu que es tracta d"un compendi d"articles, per la qual cosa l"ordre en la lectura no és transcendent, encara que s"ha seguit una estructura lògica.
els autors de cada article són professionals que tenen com a valor afegit el coneixement del sector jurídic on han treballat i/o han prestat assessorament.
61190

Ficha técnica

Autor
Jose Luis Pérez Benítez; Miguel Angel Pérez De La Manga; Josep Guiu; Eva Bruch; Vv.Aa.
Editorial
Thomson Aranzadi
Idioma
Castellano
ISBN
978-84-9014-067-3
Fecha de Publicación
22-12-2012
Nº de páginas
150
Encuadernación
Rústica
Nº edición
1